User panel stuff on forum
  17 posts on 1 page  1
Server Talk
2009-05-12, 20:31
Member
12 posts

Registered:
Feb 2008
Can eny tell why the eq.mine.nu servers are showed as dead in the server browser? its pretty enoing that u cant see the if there eny ppl on them..
2009-05-12, 20:53
Member
705 posts

Registered:
Feb 2006
they aren't added to quakeservers.net afaik.
2009-05-12, 21:13
Administrator
869 posts

Registered:
Jan 2006
I can't get them in my SB any more either. It sucks. Whats up.
Join us on discord.quake.world
2009-05-12, 21:42
Member
2259 posts

Registered:
Jan 2006
they should be working now
2009-05-13, 12:26
Member
19 posts

Registered:
Sep 2006
eq is the only server i ping 26 to. stay alive plz
2009-05-13, 17:29
Member
2259 posts

Registered:
Jan 2006
take a chill pill!!! it works already
2009-05-14, 14:06
Member
12 posts

Registered:
Feb 2008
They are still showed as dead

i have master server asgaard.morphos-team.net:27000 and master.quakeservers.net:27000
2009-05-14, 19:00
Member
2259 posts

Registered:
Jan 2006
http://butt.se:30000/nowplaying/

they are still online and working, try to connect to them
2009-05-15, 15:01
Member
12 posts

Registered:
Feb 2008
sassa wrote:
http://butt.se:30000/nowplaying/

they are still online and working, try to connect to them

Yes sassa i know they are working... my problem is that u cant see them in the ezquake server brower
2009-05-16, 14:35
Member
2259 posts

Registered:
Jan 2006
then fix your ezquake server browser!!
2009-05-25, 00:33
Member
1754 posts

Registered:
Jan 2006
last time I checked(which was around the time this was posted) they were up n running @ qservers.net :E
2009-09-09, 00:24
Administrator
869 posts

Registered:
Jan 2006
same issue still remains, fuck qservers.net or qtv page, why are they NOT showing up in the ezquake serverbrowser? and no, it doesn't help to add current ip (213.100.167.198). endlessly annoying.
and on the opposite; pangela servers not showing up on the qtv page...
Join us on discord.quake.world
2009-09-09, 07:41
Member
1433 posts

Registered:
Jan 2006
Seems like the server doesn't respond to ICMP ping, so the SB thinks the server is dead. Use sb_nosockraw 1 (or -nosockraw cmdline option for 1.9.3 and older builds), that makes the SB ping the server via UDP QW Ping packet and the server does respond to it.
2009-09-09, 10:30
Administrator
1022 posts

Registered:
Apr 2006
JohnNy_cz wrote:
Seems like the server doesn't respond to ICMP ping, so the SB thinks the server is dead. Use sb_nosockraw 1 (or -nosockraw cmdline option for 1.9.3 and older builds), that makes the SB ping the server via UDP QW Ping packet and the server does respond to it.

My server (router actually) doesn't respond to ICMP ping either, but still shows in server browser.

(It atleast did like 6 months ago, someone check if Quakeklan KTX (fog.mine.nu) servers are visible?)
2009-09-09, 15:10
Administrator
869 posts

Registered:
Jan 2006
JohnNy_cz: I dunno what I would do without you! thanks ALOT man, that just did the trick

fog: they are visible! thanks for the reminder, didn't even have them in my txt.

... so where's sassa when we need him? (an up-to-date eu-sv.txt)
Join us on discord.quake.world
2009-09-09, 17:19
Administrator
1847 posts

Registered:
Feb 2006
Come on bps! You got 2 master servers that has all servers, and a program that will download a .txt file for you... What do you need a manually edited txt file for?
2009-09-09, 17:30
Administrator
869 posts

Registered:
Jan 2006
zalon: I don't have that program you mention, and never use to set masterserver or whatever you suggest. either I'm stupid as fuck (using some oldschool method) or I've missed some crucial information? :\
Join us on discord.quake.world
  17 posts on 1 page  1