User panel stuff on forum
  11 posts on 1 page  1
Site Feedback
2008-02-01, 19:33
News Writer
252 posts

Registered:
Mar 2006
Smileys dont always appear on the comment section for news posts.

Browsers:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11
Internet explorer 7.0.5346.5
I ain't got no time for this jibber jabber fool
2008-02-02, 00:41
Moderator
1329 posts

Registered:
Apr 2006
You have to be logged in.
Servers: Troopers
2008-02-02, 09:02
Member
88 posts

Registered:
Oct 2006
its because the url should start with a / and doesn't...
2008-02-02, 12:52
News Writer
252 posts

Registered:
Mar 2006
Sorry Just to clarify this is on page for the news posts.

Example
http://www.quakeworld.nu/news/238/#comments

There should be a smiley after Falzzi's comment
But I dont see it and I am logged in.
I ain't got no time for this jibber jabber fool
2008-02-02, 13:08
Moderator
1329 posts

Registered:
Apr 2006
It's the same for me unless I'm logged in. In the picture you don't appear to be logged in. Well perhaps zalon fixes this...
Servers: Troopers
2008-02-02, 13:11
News Writer
252 posts

Registered:
Mar 2006
Okay cool. Not sure what causes it. I know its a very small issue. But sometimes i miss the smiley and hence I miss the sarcasm :-)
I ain't got no time for this jibber jabber fool
2008-02-02, 14:33
Member
88 posts

Registered:
Oct 2006
it's been like this for quite some time now anyway...
2008-02-02, 14:40
Member
637 posts

Registered:
Jan 2006
hoi Jjonez, hoe gaat't?!
http://slip.4.pl/ - unblocking myspace facebook firewall
2008-02-18, 00:13
Administrator
1843 posts

Registered:
Feb 2006
Fixed
2008-02-18, 13:57
Member
47 posts

Registered:
Feb 2007
2008-02-18, 14:20
News Writer
252 posts

Registered:
Mar 2006
I ain't got no time for this jibber jabber fool
  11 posts on 1 page  1