User panel stuff on forum
  5 posts on 1 page  1
Server Talk
2018-12-15, 08:33
Member
3 posts

Registered:
Mar 2016
Hi everyone,

Tried to get a server up and running, and installed the nQuake server package without any problems.
Also activated the FFA-port, but can't seem to get the map cycle running.

I've added
set k_ml_0 "dm2"
set k_ml_1 "dm3"
.. and so on in /ffa/matchless.cfg file

If I connect o the server and type /mapcycle in the console it shows the correct map cycle I've set, but it says: "Map cycle: not active"
Tried to search the forum as well, but could not find any information about it.

Do I need to set any command to make the map cycle active?

Cheers!
2018-12-15, 11:20
Administrator
104 posts

Registered:
Sep 2013
Hi,

I had the same problem and solved it by adding following to port1.cfg for ffa mode (not sure which param did the trick but map rotation works now)
map spinev2
set k_mode ffa
set k_defmode ffa

teamplay 0
deathmatch 3
set k_overtime 2
set k_pow 1
set k_idletime 180
set k_matchless 1
set k_use_matchless_dir 1
set k_free_mode 0
set samelevel 0
set allow_toggle_practice 0
play.quake1.pl
2018-12-15, 16:08
Administrator
262 posts

Registered:
Sep 2015
can confirm that "samelevel 1" leads to "map cycle: not active" message.
2018-12-15, 20:33
Member
3 posts

Registered:
Mar 2016
d2 wrote:
Hi,

I had the same problem and solved it by adding following to port1.cfg for ffa mode (not sure which param did the trick but map rotation works now)


Awesome, thank you so much. That seemed to do the trick here as well!
2019-04-23, 16:26
Member
11 posts

Registered:
Aug 2014
should mapcycle work for "matchless 0" at all?
  5 posts on 1 page  1