User panel stuff on forum
  1111 posts on 38 pages  First page29303132333435363738Last page
Graphics Discussion
2011-08-08, 13:54
Member
357 posts

Registered:
Mar 2006
I think he means how the color bar for health and armor fill up the box with a background color depending on the value, but for ammo or time.
2011-09-05, 17:04
Member
186 posts

Registered:
Jan 2008
Speci spec spec?

http://i53.tinypic.com/jb5ptz.png
2011-09-05, 17:26
Member
35 posts

Registered:
Aug 2010
hi mates,
this is my qw. by the way this is a new map from me, check it out, and have fun!

http://www7.pic-upload.de/05.09.11/2ljjamt3kdyt.jpg


UP THE IRONS!!!
2011-09-06, 23:28
Member
622 posts

Registered:
Jan 2006
dithes wrote:

i would like to have that fragfile.dat !
if thats the file for the blue / red killing names.
2011-09-07, 13:34
Member
186 posts

Registered:
Jan 2008
http://data.fuskbugg.se/skalman02/10a3e9fd_fragfile.dat

and you need

set "cl_useimagesinfraglog" "1"

set "r_tracker_color_bad" "922"
set "r_tracker_color_fragonme" "949"
set "r_tracker_color_good" "249"
set "r_tracker_color_myfrag" "292"
set "r_tracker_color_suicide" "993"
set "r_tracker_color_tkbad" "922"
set "r_tracker_color_tkgood" "249"
2011-09-07, 16:28
Member
125 posts

Registered:
Jan 2008
My Ryu conback/hud

http://i.imgur.com/345ar.jpg

http://i.imgur.com/eYGXA.jpg
2011-09-08, 04:36
Member
226 posts

Registered:
Jun 2006
http://i.imgur.com/c8iEn.png
--irc.quakenet.org #telefrag.me and #QWL | foogsQuakeWorld Ladder
2011-09-21, 17:23
Member
622 posts

Registered:
Jan 2006
http://img31.imageshack.us/img31/2548/ezquake022.png
2011-09-24, 06:58
Member
357 posts

Registered:
Mar 2006
http://www.quakeone.com/qrack/ss/qrack621.jpg
2011-09-24, 15:18
Member
87 posts

Registered:
Apr 2011
Hell's bells that ssg model is cool! Where can I get it?
2011-09-29, 00:17
Administrator
1856 posts

Registered:
Feb 2006
Abraxas wrote:
Hell's bells that ssg model is cool! Where can I get it?

Use qrack, the guy doing that cellshading stuff for ezQuake never seemed to finish :/
2011-10-01, 02:19
Member
4 posts

Registered:
Sep 2011
http://img8.pixa.us/a76/19467143.jpg


... basing on Dithes hud.
2011-10-02, 10:31
Member
11 posts

Registered:
Oct 2010
http://www8.pic-upload.de/02.10.11/vtqldayfs5lb.jpg


Very advanced qw look
2011-10-11, 00:46
Member
357 posts

Registered:
Mar 2006
Abraxas wrote:
Hell's bells that ssg model is cool! Where can I get it?

actually its just gl_max_size 128, with vertex lighting. but the model itself is the "debugged" one.
2011-10-22, 01:31
Member
6 posts

Registered:
Oct 2011
http://ompldr.org/vYXg1Mg/ezquake001.jpg


Just made the HUD using XantoM's as a template, still cannot seem to recreate his gfx-setting though **edit** made some gaps
2011-10-23, 04:11
Member
18 posts

Registered:
Aug 2006
mipa wrote:
Is it just me or does the enemy model in iamt's screenshot look bigger than normally?

Did you got any answear about larger enemy?

If its possible too do it? If it is, I would like too know how..!?
2011-10-23, 11:33
Member
485 posts

Registered:
Feb 2006
Votary wrote:
mipa wrote:
Is it just me or does the enemy model in iamt's screenshot look bigger than normally?

Did you got any answear about larger enemy?

If its possible too do it? If it is, I would like too know how..!?

I think the enemy is in the air. Optical illusion.

Some client might have model scaling, but its not allowed in competitions obviously.
2011-10-23, 18:19
Member
18 posts

Registered:
Aug 2006
Kalma wrote:
Votary wrote:
mipa wrote:
Is it just me or does the enemy model in iamt's screenshot look bigger than normally?

Did you got any answear about larger enemy?

If its possible too do it? If it is, I would like too know how..!?

I think the enemy is in the air. Optical illusion.

Some client might have model scaling, but its not allowed in competitions obviously.

ok thx.
2011-10-24, 10:23
Administrator
1250 posts

Registered:
Jan 2006
Votary wrote:
mipa wrote:
Is it just me or does the enemy model in iamt's screenshot look bigger than normally?

Did you got any answear about larger enemy?

If its possible too do it? If it is, I would like too know how..!?

its possible to "enlarge/fatten" the world larger conchar width.

http://img263.imageshack.us/img263/3179/ezquake008.jpg
never argue with an idiot. they'll bring you back to their level and then beat you with experience.
2011-11-06, 23:27
Member
219 posts

Registered:
Aug 2011
At the risk of boring you, here comes yet another dithes hud with some changes to suit me better. Conwidth 560 - Conheight 350 - Simpleitems on (all included in the cfg).

Screenshots of the HUD:
http://img689.imageshack.us/img689/198/ezquake011.th.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/2036/ezquake013.th.jpg


Download HUD

I picked up the hud when I saw murdocs setup at QH-lan and asked him immediately to send it to me, and he was kind enough to do so!

EDIT: Fixed the post since the [img] tag didn't work. Now you can click the pictures. Also added the HUD for download for your convenience.
carrier has arrived - twitch.tv/carapace_
2011-11-07, 10:28
Member
518 posts

Registered:
Jan 2006
Nice cara!
2011-11-07, 12:47
Member
186 posts

Registered:
Jan 2008
indeed nice!
2011-11-09, 16:57
Member
18 posts

Registered:
Aug 2006
Im the only one who cant see anything!? (of cara's pics)
2011-11-09, 18:16
Member
518 posts

Registered:
Jan 2006
Copy the pic url and paste it in the address bar then it will show
2011-11-09, 19:44
Member
18 posts

Registered:
Aug 2006
Gg!!
2011-11-12, 04:20
Member
357 posts

Registered:
Mar 2006
I made a video of my screen shot folder

http://youtu.be/tBG1ucZR8gE
2011-11-28, 13:27
Member
15 posts

Registered:
Nov 2011
How do i edit textures etc?
2011-11-28, 13:31
Member
459 posts

Registered:
Mar 2008
Vizaari wrote:
How do i edit textures etc?

Check out http://gfx.quakeworld.nu/
2011-11-28, 14:24
Member
15 posts

Registered:
Nov 2011
Rikoll wrote:
Vizaari wrote:
How do i edit textures etc?

Check out http://gfx.quakeworld.nu/

Specially looking after the red shaft "ray, and blue aero portal textures.

NO: leter mest etter den røde shaft strålen, og de blåe aero texturene
2011-11-28, 22:51
Member
87 posts

Registered:
Apr 2011
You can make your own shaftskin and put it in quake/qw/textures/models. Call it bolt2_0.jpg

F. ex:
http://hostfile.org/bolt2_0.png


It looks like this with gl_shaftlight and r_shaftalpha set to 1.
And here is the original shaft skin from pak0.pak
  1111 posts on 38 pages  First page29303132333435363738Last page