User panel stuff on forum
  9 posts on 1 page  1
Client Talk
2007-02-08, 06:47
Member
2258 posts

Registered:
Jan 2006
Found this on fileplanet

have not tried it because I dont got amiga :/

if you got amiga then try this plz and see if it works

http://roz.bookieroz.com/qw/amigaquake/amiga_quake.lha
2007-02-08, 07:45
Member
637 posts

Registered:
Jan 2006
Yes, it worked, on Amiga 4000 as far as I know, when my mate had one.
Sadly enough I always owned low-end Amigas, such as 500
http://slip.4.pl/ - unblocking myspace facebook firewall
2007-02-08, 12:16
Member
1024 posts

Registered:
Feb 2006
pfft.. nerds!
god damn hippies >_<
2007-02-08, 14:19
Member
1011 posts

Registered:
Feb 2006
use an amiga emulator to try it
2007-02-09, 11:07
Member
27 posts

Registered:
Jan 2007
oldman wrote:
use an amiga emulator to try it

I think they mean hardware issues, fps, res and so on.

an amiga emulator will use the PC hardware hence giving u alot more FPS.
2007-02-09, 13:49
Member
791 posts

Registered:
Feb 2006
http://www.clickboom.com/quake/images/requirements.jpg
!!1
hope my picasso 95 gfx gets the job done..

edit www.clickboom.com/quake
2007-02-09, 14:14
Member
139 posts

Registered:
Jan 2006
i played some quake amiga port back then in 1999 on my A1200 blizzard ppc603e@210 mhz + 68060 co cpu/fpu.
even could use a GL version since i had a 3D accelerated bvision ppc... gee, i miss that machine :>
http://www.egozelle.com/stuff/qw_sig.jpg
2007-02-10, 08:03
Member
637 posts

Registered:
Jan 2006
oh A1200 *loves memories*
http://slip.4.pl/ - unblocking myspace facebook firewall
2007-02-16, 03:21
Member
188 posts

Registered:
Jan 2007
sassa wrote:
Found this on fileplanet

have not tried it because I dont got amiga :/

if you got amiga then try this plz and see if it works

http://roz.bookieroz.com/qw/amigaquake/amiga_quake.lha

Heh, there have been many ports of Quake for the Amiga.

The first ports started appearing after the original Quake source code was leaked. I think the first time I saw Quake run on an Amiga was in about 1996. Some guy had a 68040 powered Amiga with a port of Quake done using the leaked source code.

Several ports of Quake based on that leak were made. If I remember correctly, the first "optimised" port was Coolquake (if I remember the name right). I remember when I got my Blizzard 1230 accelerator for my A1200, I think I got something like 5FPS in 320x256 with the smallest window size

Later on there was at least one port done for the PPC accelerators, again using the leaked source code. Fastquake was the name of that, and I think that it to date still outperforms all other Amiga Quake ports.

Clickboom released a commercial Quake port for Amiga (68k only) before the source code was made GPL.

After the source code release, various ports of both Quake and Quakeworld started appearing for the Amiga, 68k and PPC. Probably the only serious one was the one done by Frank Wille. His Quake port is here here and his Quakeworld port is here.

I played Quakeworld on my Amiga 1200 for a long time using Frank Wille's port.

Later on I ported Fuhquake to MorphOS, an Amiga compatible operating system for PowerPC machines. That port can be found here.
  9 posts on 1 page  1